torstai 17. huhtikuuta 2014

Ihan näin vaan epäkronologisena huomautuksena...

Mähän kirjoitan siis edelleen muutaman päivän viiveellä näitä tekstejä, mutta ihan välttämätöntä nyt tähän väliin todeta, että...

Kun japanissa on viettänyt kohta 3 viikkoa, voi iskeä temppeliväsymys, reissulaiskuus ja yökötys kaikkea japanilaista ruokaa kohtaan. Mutta onneksi silloin voi viettää hitaan torstain, heräillen hissukseen puhtaan karkeista valkoisista lakanoista ulkoa kuuluvaan temppelikellojen helinään, syöden aamiaiseksi jugurttia, pähkinöitä, appelsiineja, keksejä ja camembertiä, palata uudestaan lueskelemaan lakanoihin ja lähteä liikenteeseen vasta kun alkaa tehdä mieli lounasta. Ja hei, shortsit jalassa ja aurinkorasvaa iholla!!



Sitten voi luopua kaikista edellisinä päivinä huolella tehdyistä kunnianhimoisista suunnitelmista. Ja käydä vaan niissä temppeleissä tai museoissa tai muissa paikoissa, mitkä ei löydy mistään oppaasta vaan ihan sattumalta omasta mielihalusta ja eksymällä. Istua kaikessa rauhassa puistossa syömässä ananasta ja katsoa kun muut turistit tungeksii ympärillä.





Ja juoda iltapäivällä mustaa teetä (jossa on tuoreita mansikoita!) ja syödä mansikkajugurttikakkua. Ja kokata itse illalla hostellin keittiössä paistettua lohta ja perunamuussia voilla. Ja kunnon salaattia. Ja jälkkäriks viinirypäleitä. Ja sitten palata taas lakanoihin katsomaan jotain leffaa.

(Okei myönnetään, lounaaksi syötiin sushia. Mutta sushi on vaan hyvää vaikka kaikki muu yököttäisi.)

Enivei, oikein ihanaa ja armollista pääsiäistä kaikille!

6 kommenttia:

  1. voi miten mahtava reissu teillä kuulostaa olleen jo tähän asti! näitä tekstejä on hirmu kiva lueskella :) terkkuja ja turvallista loppumatkaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, et näistä on iloa! Ihanaa kevättä sulle, muru!

      Poista
  2. Kiitos Je&Ti aktiivisista postauksista; niit on todella ilo seurata :) Reissunne kuulostaa onnistuneelta ja vivahdeikkaalta kaikkine temppeleineen ;) Hei jatkakaa samaa rataa ja menkäähän nokan viitoittamaan suuntaan..Oikein ihanaa pääsiäistä sinne teille ja Avalonin sanoin We are the reason...♡ Ootte mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistunut on ollutkin, vaik pääsiäisenä vähä kaipailinkin ehtoolliselle :D

      Poista

Hei, kerroin jo meidän kuulumiset, nyt on sun vuoro.