maanantai 25. elokuuta 2014

Aarteita

Hahaa, on pakkaamisessa ja muuttamisessa sentään hyviäkin puolia!

1. Tulee hävitettyä erinäisiä kasoja kaikkea käsittämätöntä sälää, jota jostain vielä käsittämättömämmästä syystä on tullut vuosien varrella kerättyä "talteen". Nimimerkillä "kyllä vanhoista hehkulampuista voi askarrella vaikka mitä".

2. Havaitsee omistavansa enemmän tavaraa kuin realistisesti pystyy käyttämään, kokee morkkiksen ja pystyy vihdoin luopumaan myös niistä kaikista "ehkä mä käytän tätä joskus maalatessa" -vaatteista. Kun ihan niin usein ei kuitenkaan tule tässä elämässä maalailleeksi, että useamman vaatekerran tarvitsisi sitä varten.

3. Edelliseen viitaten, kirpparit pullistelee... 
(Mistä tulikin mieleeni, haluaisko joku ostaa sopuhintaan superkauniin Squierin sähkökitaran kera vahvistimen? Hyvään kotiin.)

4 Löytää tavaroita, joita on usein etsinyt, mutta ei ole koskaan tarvitessaan löytänyt. Welcome back, fysiopallot.

5. T:n vaatekaapin roskiin-kasasta voi tehdä huikeita löytöjä. (Ei kuitenkaan liikaa tai edellisistä kohdista saatu hyöty mitätöityy)

Kohta 5 johti siihen, että olen nyt keskiviikosta lähtien kuljeskellut onnellisena ihanan pehmeinä lököttävissä ja reikäisissä todellisissa poikaystäväfarkuissa kädet puoleen reiteen ulottuviin taskuihin upotettuna. Yhdistettynä Niken untuvankeveisiin free -tossuihin täydellisen mukava loma-asu on löytynyt. Iltaisin kokonaisuuteen on jo pakko lisätä villasukat, mutta muuten nilkat vilkkuu yhä inkkarikesään uskoen.1 kommentti:

  1. ompa makeen näköiset farkut! vaatekaapin ylijäämäkamppeita voi tottakai muuten roudata tännekin, käyttäjiä varmasti löytyy ;)

    VastaaPoista

Hei, kerroin jo meidän kuulumiset, nyt on sun vuoro.