perjantai 21. maaliskuuta 2014

Havaintoja pakkausvaiheesta


On paljon kivempaa shoppailla partiokaupasta moskiittoverkkoa kuin korvakoruja valmistujaisiin.

On silti paljon helpompaa kantaa kaupasta kotiin tavaroita kuin oikeasti pakata ne.

Kun koko ajan on jotain tekemistä, ei ehdi jännittää.
Eikä pakata.

Rinkka ei täyty, jos sitä ei hae vintiltä ja ala oikeasti pakata.

Suuria ja vaikeita kysymyksiä pakkauksen suhteen ovat: Onko reissuun järkevintä ottaa parhaat vai huonoimmat farkkunsa? Kuinka paljon maitohappobakteereita voi syödä päivässä? Miksi en omista hattua? Tarvitseeko lomalla silmälaseja ja miksi niillä on niin iso kotelo?

Jännittäviä kulttuurieroja: On olemassa ihmisiä, jotka selviävät ilman käsimatkatavaroita (T). Ja niitä, joilla saattaa olla kaksi laukkua mukana matkustamossa (minä). Puolustaudun sillä, että jossainhan purkat ja passi on kannettava. Ja kamera. Ja kirja. Ja korvatulpat. Eikä koskaan tiedä, milloin tarvitsee lentovillasukkia.

 Juotava kolerarokote maistuu paremmalta kuin luulisi.

Tuntuu tuhlaukselta ostaa jääkaappiin uusi paketti margariinia viikko ennen lähtöä. Onneksi sen voi ehkä antaa tuparilahjaksi asunnon perivälle veljelle. Ole hyvä vaan, J!

Miksi mun rinkka on edelleen vintillä?


1 kommentti:

  1. Aasialaiset yhtiöt on muuten aika hyviä yleensä, ei tartte välttis mitään kummempia matkustamotavaroita. Me lennettiin sillon HongKongiin ekaksi Cathay Pacificilla ja se ainakin tarjos vilttiä ja silmäsuojia ja vaikka mitä kun oli pitkä lento. Ja myös tota leffatarjontaa sun muuta löytyi, eikä tarttenu pulittaa mitään ylimääräisiä. Vaikka sanottakoon, että en silti tajua ihmisiä, jotka ei ota käsimatkatavaroita :D pitäähän sitä naisella olla veska mukana!

    VastaaPoista

Hei, kerroin jo meidän kuulumiset, nyt on sun vuoro.